Pogoji poslovanja Butik svetil Lučka

POGOJI POSLOVANJA
Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine butiksvetil-lucka.si določajo pogoje nakupa ter prodaje izdelkov, ki jo izvaja podjetje Positano d.o.o., Šercerjeva cesta 13 3320 Velenje. Splošni pogoji poslovanja Spletne trgovine Butik svetil Lučka so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in mednarodnimi kodeksi e-poslovanja. Spletna trgovina je informacijski sistem, namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov uporabnikom. Upravlja jo podjetje Positano d.o.o. Uporabnik je oseba, ki uporablja naš sistem, torej kupec v Spletni trgovini Butik svetil Lučka

.

Podjetje Positano d.o.o. in kupec urejata medsebojne obveznosti pri nakupih prek spletne trgovine Butik svetil Lučka s temi splošnimi pogoji. Vsak uporabnik spletne trgovine Butik svetil Lučka ima uporabniško ime in geslo, s katerima se predstavi. Geslo je tajno in znano le uporabniku, ki ga dobi prek elektronske pošte. Uporabnik je dolžan zagotoviti, da bo v njegovem imenu in z njegovim geslom nastopal samo on oziroma oseba, ki je pooblaščena za nastopanje v njegovem imenu.

 

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje Spletne trgovine Butik svetil Lučka, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.  Pridržujemo si pravico do sprememb cen. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Navedene cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini Butik svetil Lučka in se lahko razlikujejo od cen pri ostalih prodajalcih. Kljub prizadevanju čim večje ažurnosti in točnosti, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo kupcu ponudil rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo.

KOŠARICA. NAROČANJE


Preden pričnete nakupovati preberite vse v opisu "KOŠARICA-NAROČANJE"GARANCIJA
Vsi izdelki v prodaji v Spletni trgovini butiksvetil-lucka.si  imajo garancijo. Pri uveljavljanju garancije veljajo garancijski pogoji, navedeni na garancijskem listu, ki je priložen vsakemu izdelku.
 

Garancija se ne upošteva v naslednjih primerih:

  • neupoštevanje navodil za uporabo,
  • malomarno ravnanje z izdelkom,
  • poškodbe, nastale zaradi mehanskih udarcev po krivdi kupca oziroma tretje osebe,
  • nepravilna vgradnja in priklop.

 

PRAVNO OBVESTILO
Spletna trgovina Butik svetil Lučka je last podjetja Positano d.o.o., ki jo tudi upravlja. Podjetje Positano d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe vseh podatkov, ki so objavljeni na tem spletnem mestu. Zaradi ročnega vnosa podatkov o artiklih si pridružujemo pravico do morebitnih napak.